Alla inlägg under januari 2011

Av Emil Eriksson - 25 januari 2011 10:45


  
Jag gillar verkligen spänningen i den här smått homoerotiska bilden.


Av Emil Eriksson - 23 januari 2011 10:45


      

Av Emil Eriksson - 22 januari 2011 09:30


 

Av Emil Eriksson - 22 januari 2011 00:14


Jag har inte kunnat sova ordentligt på några dagar nu. Förmodligen beror det på allt kaffe som pumpar runt i ådrorna i dessa tider då jag hjälper till med Hunnesta'revyn. Från en kopp till åtta om dagen måste ju ha någon effekt, eller?


Natten till igår var inget undantag, och eftersom månen lös väldigt fint i den frostiga natten så tänkte jag att jag lika gärna kunde öva på nattfotografering. Jag tror jag börjar bli bättre på det nu, i alla fall om jag jämför med liknande nattbilder från förra året. Det är ju ingen perfektion precis, men det tar sig.







 





 


 






 





 






 




 




Av Emil Eriksson - 21 januari 2011 09:15


   


Ett snabbt foto som jag bara tog från höften när jag var på ett Kafé med en vän. Viktoria, fikakompisen, tycker att det är lite skumt ta kort på barn, och ja, kanske när jag blir 50 kan det kännas lite skumt. Men, tar jag inga spontana bilder kan jag inte bli bättre på det heller.


Av Emil Eriksson - 20 januari 2011 09:45


Här har vi en intressant kille. Andy Goldsworthy, som jag av bara en ren händelse råkade snubbla över under ett program av K special. SVT och public service är helt klart värda varenda peng jag göder dem med.


































Bosatt i Skottland och är en enviromentalist, skulptör och fotograf. Han gör helt fantastiska skulpturer med olika naturmaterial, och fotograferar dem helt enkelt. Lite som naturens egen arkitekt.


Jag hade inte haft något emot att hålla på med sånt här när jag passerar 40.











     



(Clarification: None of the pictures in this particular contribution does belong to me, but to the artist who made them.(Obviously.))





Av Emil Eriksson - 20 januari 2011 08:30


   

Jag vet inte vem killen till vänster i bild är, men gubben med det regnbågsfärgade paraplyet var en riktigt trevlig människa. Jag gillar när folk bara kommer fram, sätter sig och snackar med en och bara är sådär trevlig. För att hitta sådana människor måste man tyvärr resa över den svenska gränsen, dit där människor inte håller lika hårt på att låta folk vara ifred.
Men vad vet jag, han kanske försökte råna oss, lura in oss i en gränd och slå ihjäl oss. Everyone is a rapist, so you shouldn't trust people. Visst är det roligt när det svenska tvivlet på mänskligheten faller över en, men jag ska nog hålla mig till att han var en Mr. Nice Guy.

Det nya försöket.

Translate This Blog.

You translate this blog at your own risk of not understanding much more than before, since Google Translate is not a very clever application. Just saying..

Kalender.

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv.

Tidigare år.

Fotobloggar.

Bloggar.

18 besvarade frågor

Kategorier.

Omröstning.

Hur många fotografier har du på dina väggar?
 Zilch, zero, not a single one..
 Hmm.. En bild kanske.
 Räknas en fototapet?
 Fem eller färre.
 I fucking love photographies! Man ser inte väggen för alla ramar.

Senaste inläggen.

Sök i bloggen.

Fotobloggar

Blogglista.se

Blog Statistics

Fotobloggar bloggar

bloggping

Konst


Ovido - Quiz & Flashcards