Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Emil Eriksson - 7 juli 2011 14:00


Den här juli-semestern kan ha varit det bästa jag gett mig själv på länge.Just nu känns det som om alla spänningar släppt. Inga måsten. Inga bilder som måste läggas upp var eviga dag. Ingen ångest över att jag borde lägga upp mer text om fotografi och kreativitet. Jobba, vara ledig, bada, vänner, fota utan någon annan anledning än för nöjes skull. Framför allt, hinner jag med att låta tankarna flyga fritt, som de aldrig riktigt kan göra när hjärnan är tyngd av en massa måsten.


För tillfället är jag i en liten mysig bubbla och har inga tankar på att komma ut. Planer går runt på att ändra bloggandet till mer beskrivningar av projekt, utan bilder varje dag. Tankar och bilder i en salig röra till skillnad hur det har sett ut idag, där min fokus har hamnat på att pumpa ut den dagliga bilden. Det jag har känt är hur det blivit ett krav som sugit musten ur det som är så roligt med fotografi.


Nu ska jag dock inte ta ut segern i förskott. Än är augusti långt bort i fjärran, och innan dess ska jag fortsätta njuta av min mentala ledighet.



Det nya försöket.

Translate This Blog.

You translate this blog at your own risk of not understanding much more than before, since Google Translate is not a very clever application. Just saying..

Kalender.

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv.

Tidigare år.

Fotobloggar.

Bloggar.

18 besvarade frågor

Kategorier.

Omröstning.

Hur många fotografier har du på dina väggar?
 Zilch, zero, not a single one..
 Hmm.. En bild kanske.
 Räknas en fototapet?
 Fem eller färre.
 I fucking love photographies! Man ser inte väggen för alla ramar.

Senaste inläggen.

Sök i bloggen.

Fotobloggar

Blogglista.se

Blog Statistics

Fotobloggar bloggar

bloggping

Konst


Ovido - Quiz & Flashcards