Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Emil Eriksson - 13 februari 2011 15:14


Jag vill att det ska hända saker..



Det finns nackdelar med att bo i en liten stad vid kusten. Varberg är en typisk turiststad som sprudlar av liv under sommaren, men som med de mörka månaderna från och med november till och med februari är ett relativt dött ställe att bedriva sin tillvaro. Folket här blir som sniglar, kryper in i sina skal i väntan på bättre tider.


Stuck on hold, så att säga.


Jag vill att det ska hända något här. För Varberg behöver inte vara så här dött egentligen. Visst kan det vara kul att vara på hemmafester ibland, visst är det kul att sitta på facebook hela dagarna, men någon måtta får det fan vara.


Det är ju inte som att det inte händer något hela tiden heller. Jag har ingen förståelse för att folk i regel är så lata att de inte orkar ut på aktiviteter. (förutom de där jävla gymen...) Hur kan hela det här landets föreningsverksamhet vara på stadig nedgång. Ibland känns det som att folk har tappat tron på förändring. Visst är Varberg en liten stad och här händer inte lika mycket som i New York, men istället för att sucka och flytta in till storstaden kan man försöka göra lite förändring. Så tänker jag i alla fall. Låt gå för att Varberg är dött, men det ligger som ansvar för oss invånare att göra något åt det.


Jag tycker ju själv att det skulle vara kul att fixa och dona med någon fotoworkshop. Det kan inte vara så jävla svårt. Varbergs Fotoklubb har ett fullt fungerande mörkrum som man kan använda för trehundra spänn. Det  räcker att googla, så hittar man möjligheter.



Så sitt inte bara inne och gnäll, ta de chanser som ligger och väntar utanför dörren.


Lets fight all the gloom away!


Av Emil Eriksson - 13 februari 2011 09:30


 
Under omständigheterna med dåligt ljus samt för att bara kosta dem 1000 kr (före skatt. Sensmoral: Löneförhandla alltid före.) så skulle jag i alla fall vilja ge de här bilderna godkänt. Vad tycker ni?


Det nya försöket.

Translate This Blog.

You translate this blog at your own risk of not understanding much more than before, since Google Translate is not a very clever application. Just saying..

Kalender.

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv.

Tidigare år.

Fotobloggar.

Bloggar.

18 besvarade frågor

Kategorier.

Omröstning.

Hur många fotografier har du på dina väggar?
 Zilch, zero, not a single one..
 Hmm.. En bild kanske.
 Räknas en fototapet?
 Fem eller färre.
 I fucking love photographies! Man ser inte väggen för alla ramar.

Senaste inläggen.

Sök i bloggen.

Fotobloggar

Blogglista.se

Blog Statistics

Fotobloggar bloggar

bloggping

Konst


Ovido - Quiz & Flashcards